top of page
Image de Kazuo ota

Wat ALL THAT DANCE onderscheidt van zijn concurrenten is de expertise van Virginie.
Haar ervaring als professionele danseres in verschillende internationale gezelschappen stelt haar in staat je het beste advies te geven.

A propos de nous
Over ons...

Ik begon met dansen op de leeftijd van 3 1/2, aangemoedigd door mijn moeder, een leraar lichamelijke opvoeding, die lessen volgde bij Daniel Lambo (Ballet du XXème siècle), Andrej Glegolski (Bulgarije) en Patricia Assoignon (internationale danseres). Dankzij die laatste heb ik deelgenomen aan verschillende wedstrijden zoals La Scène Française of de Prix Carpeau, waar ik eerste prijzen won in mijn categorieën.​

Op 11-jarige leeftijd trad ik toe tot de Balletschool van Vlaanderen in Antwerpen onder leiding van Jos Brabants en de elite van Belgische dansdocenten. Ik zal er een volledig lesprogramma volgen: klassieke dans, jazz, moderne Graham-techniek, Flamenco, karakterdansen, mime, ... Ik dans er mijn eerste pas de deux als solist.

 

Toen ik 16 was, kreeg ik  een studiebeurs voor het San Francisco Ballet (VS), waar ik ook danste in het corps de ballet.

 

Terug in Europa volgde ik een carrière als professionele danser bij de Moulin Rouge en het Lido, in Parijs en Monaco. Op 20-jarige leeftijd word ik daar solist en daarna recensent.

Ik heb ook gechoreografeerd voor Chopard, Chantal Thomass, Karen Millen, Lolita Lempicka, Max Chaoul, Armani, Roberto Cavalli, Seven...

 

In 2005 keerde ik terug naar dit vlakke land van mij en sloot me aan bij het team van Franco Dragone in La Louvière, als productieassistent voor shows als City of Dreams (Macao), Décrocher la lune (La Louvière), KDO (Brussel), .. .

Dankzij mijn ervaring als professioneel danser bied ik jou:

  • erkende merken

  • kwaliteitsprodukten

  • innovatieve materialen

 

en vooral... gepersonaliseerd   advies!

Of je nu een aspirant-kunstenaar, een ervaren professional of een simpele amateur bent, ik zal je helpen al het materiaal te vinden dat je nodig hebt voor je kunst.

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen in mijn betoverende wereld...

​​

Virginia

bottom of page