top of page

Onze merken

ballet rosa-logo

De missie en zorg van Ballet Rosa is om haar klanten steeds een breed scala aan technische outfits aan te bieden op het gebied van dans, meer specifiek in de klassieke dans, en haar producten flexibel te maken door de mogelijkheid van maatwerk.

​ Ballet Rosa past al haar knowhow aan aan de eisen van de huidige markt en levert u kwaliteitsproducten met een uniek en innovatief design.

basiliek_logo.webp

Basilica Dancewear begon in 1999 met de Griekse retailers Plié Dancestores.

We hebben een kleine productielijn ontwikkeld waar we de meeste van onze producten ontwerpen, creëren en produceren.

Ons ontwerpteam zorgt ervoor dat al onze collecties uniek zijn en de perfecte pasvorm en gevoel bieden.

We selecteren met de hand de beste stoffen en materialen die beschikbaar zijn en creëren unieke en praktische producten die opvallen.

bunheads-logo

Bunheads is het accessoiremerk van Capezio.

Een assortiment met artikelen voor het haar, stretching, beschermingen in de punten, ...

capezio-logo

Capezio is de naam die de wereld laat dansen.

Met meer dan 130 jaar kwaliteitsvol vakmanschap, toegewijde klantenservice en tijdloos design, is Capezio het merk bij uitstek voor atleten en artiesten over de hele wereld.

Beroemdheden als Taylor Swift, Lady Gaga, Beyonce en Maddie Ziegler steunen het merk door het te dragen.

Terwijl Capezio zich blijft ontwikkelen in de lifestyle-categorie, zijn het deze artiesten die het merk verdedigen onder zowel dansers als niet-dansers. 

dinamica-logo.jpg

FR Duval® spitzen zijn het eindresultaat van 30 jaar schoenmaken, traditie, ervaring
en de input van honderden professionele dansers over hoe comfortabel een moderne balletslipper zou moeten zijn.

FR Duval®-voeringen bieden een duurzamere zool in vergelijking met een traditionele spitzenschoen, terwijl ze een maximaal gevoel geven.

en-duval.png

Freed of London is sinds 1929 's werelds toonaangevende ontwerper en fabrikant van professionele balletschoenen.

Mr. Freed en zijn vrouw zorgden voor een revolutie in de pantoffelindustrie door ze aan te passen aan de individuele behoeften van dansers.

Tot op de dag van vandaag blijft dit ethos bestaan, en Freed of London-slippers worden nog steeds met de hand gemaakt in het VK en het assortiment omvat ook danskleding en mode.

forever b-logo

Forever B is een Engels merk dat gespecialiseerd is in het printen van fotos en visuals op accessoires en kleding.

Van danstassen tot t-shirts en sweatshirts, en zelfs tot notitieboekjes, Forever B biedt een breed assortiment waarmee je dagelijks je passie voor dans kunt laten zien.

bevrijd van Londen-logo

De balletpantoffels van Freed of London dateren uit 1929 en worden met de hand gemaakt in het Verenigd Koninkrijk. Tegenwoordig omvat het assortiment van Freed of London ook danskleding.

Vanaf hun begin in het Londense West End hebben Mr. Freed en zijn vrouw een revolutie teweeggebracht in de balletpantoffelindustrie door ze aan te passen aan de individuele behoeften van dansers.

intermezzo.jpg

Het merk Intermezzo is opgericht door een Spaans bedrijf dat sinds 1927 gespecialiseerd is in de productie van sokken en panty's. In de loop der jaren zijn naast hun hoofdlijn dans- en sportartikelen ontwikkeld. Intermezzo is vandaag de dag een internationaal gerenommeerde fabrikant van klassieke, jazz en moderne dans-, gymnastiek- en schaatsartikelen.

KATZ_DANCEWEAR logo.jpg

Katz Dancewear is een toonaangevende fabrikant van danskleding in familiebezit met bijna 45 jaar ervaring.

Hoofdkantoor en productie zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk in Northamptonshire. 

Hun danskleding is gemaakt met behulp van traditionele methoden die van generatie op generatie zijn doorgegeven.

kh-martin.jpg

Toen Karl Heinz Martin in 1964 begon met het maken van spitzen, had hij maar één ambitie: dansers het beste model bieden om de beste prestaties neer te zetten.

Het woord prestatie geldt niet alleen voor de artistieke daad, maar ook voor de persoonlijke prestatie.

Vervolgens creëerde hij de EVA-spitzenschoen die heel snel de markt veroverde en nog steeds wordt gedragen door de grote operadansers.

Het Italiaanse merk Like G produceert een brede selectie accessoires met behulp van de verbluffende fotografische beelden van de beroemde dansfotograaf Guido Sancilo. Onze selectie van Like G-producten varieert van telefoonhoesjes tot ringbanden en zelfs agenda's.

logo.png

In 1982 creëerde Franck Raoul-Duval, een 25-jarige Fransman met een passie voor dans, een nieuw pantoffelmodel. Na veel testen en tweaken ontstond er een innovatie die het leven van dansers over de hele wereld veranderde; de dubbele zool demi-pointe schoen.

Voor het eerst gewijd aan professionele dansers, doopte Franck Raoul-Duval het "Pro". Sindsdien hebben dansers van alle niveaus het met succes gedragen.

Sansha produceert inmiddels een breed assortiment aan dansschoenen en kleding en is uitgegroeid tot een van de allereerste merken in de danswereld.

silkydance_logo.jpg

Silky Dance is een toonaangevend danskledingmerk in het Verenigd Koninkrijk. Met hun enorme kennis en ervaring in de kousenindustrie, produceren ze de beste kwaliteit danspanty's en ondergoed tegen concurrerende prijzen, voor elk type danser van alle _cc781905-5cde-3194-bb3b- 136bad5cf58d_levels.

skazz_logo.png

Skazz valt onder het merk Sansha en produceert een breed scala aan toegewijde dansschoenen en kleding, variërend van jazz, hiphop, flamenco, stijldansen tot tap.

Skazz blijft dicht bij en aandachtig voor professionele dansers en docenten.

Tegenwoordig dragen dansliefhebbers bij aan het wereldwijde succes van Skazz.

dus danca logo.jpg

Danca is dus een avant-garde merk, met een team van toegewijde, gemotiveerde en voortdurend geïnspireerde professionals. 

Hun missie is om alle liefhebbers van de danskunst te dienen, om innovatieve producten aan te bieden met kwaliteit en stijl van uitmuntendheid, altijd met ecologische en sociale verantwoordelijkheid.

logo.png

Het was met een geest van modernisering dat Pridance in 2008 werd opgericht omdat ze wilden innoveren in naam van de traditie.

Een ogenschijnlijke tegenstrijdigheid die echter heeft geresulteerd in producten van hoge kwaliteit (gemaakt met nieuwe generatie machines), een breed assortiment en betaalbare prijzen.

bottom of page