top of page

Ambassadeur All That Dance 2023

Bijgewerkt op: 4 okt. 2023

Ontdek onze All That Dance 2023-ambassadeur, Clara Hacardiaux

“Hallo All That Dance-community,

Mijn naam is Clara Hacardiaux en ik word in november 12.

Ik hou van de natuur en dieren, lezen, tekenen en tijd doorbrengen met mijn familie of mijn vrienden. Ik ben een enorme Harry Potter-fan.

Ik doe een paar shoots als fotomodel en soms ook figuranten voor tv of bioscoop. Ik deed een scène met Leila Bakhti en het was geweldig.

Ik dans als amateur al sinds mijn 4e: klassiek, jazz, hiphop en zelfs zumba.

Ik doe al 2 en een half jaar ritmische gymnastiek en doe mee aan wedstrijden. Ik ben de voorbije 2 jaar ook kampioen en vice-kampioen van Henegouwen en vice-kampioen van Wallonië geweest.Sinds september volg ik een pre-professionele opleiding in dansstudie aan de balletschool van België onder leiding van juffrouw Marie Laurence Lionnard, onze hoofdlerares. Ik heb ook het voorrecht om daar te leren met solodansers van grote gezelschappen, voormalige sterdansers, choreografen, school- of gezelschapsdirecteuren en grote balletmeesters. Ik heb echt heel veel geluk en werk veel om mijn toekomstige professionele carrière op te bouwen.

Ik heb dit jaar een aantal wedstrijden gedaan waaronder de Internationale Competitie in Skopje en de CND waar ik met felicitaties van de jury een eerste prijs behaalde. Volgend jaar mik ik op grotere wedstrijden zoals YAGP in Barcelona en VKIBC in New York. En vandaag heb ik het geluk gekozen te zijn om de All That Dance-winkel te vertegenwoordigen. Het is geweldig! Daar weet je alles, of bijna. Tot ziens op de sociale netwerken." Clara

Om Clara op sociale netwerken te volgen, abonneert u zich op haar account Instagram

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


  • Home

  • Online winkel

  • Met betrekking tot

  • Nieuws

  • Contact

  • Onze merken

  • Veelgestelde vragen

  • Leveringen & Retouren

  • Voorwaarden

  • Betaalmethoden

bottom of page